Jura E8 Platin Touch + Waardebon 100€

Niet op voorraad
SKU:
JUR4027
€ 1.299,00

Waarom kopen bij De Koffieboon?

  • Vandaag besteld voor 12u? Vandaag verzonden
  • U spaart punten, die u later kan inwisselen voor een leuke korting
  • Vanaf een aankoop van € 49 in België, wordt de levering gratis

Belangrijkste informatie over Jura E8 Platin Touch + Waardebon 100€

- INCLUSIEF WAARDEBON 100€ VOOR AANKOOP OP ONZE WEBSITE.

- BEST OP VOORHAND CONTACTEREN VOOR LEVERTERMIJN WEGENS HET CORONAVIRUS

- 24 maanden garantie (2jaren)

- Service door een JURA specialist

 

Uitgebreide informatie

Het succesvolste volautomaatmodel in de geschiedenis van JURA biedt met bediening via touchscreen en kunstmatige intelligentie nieuwe aantrekkelijke mogelijkheden. Een algoritme analyseert doorlopend de persoonlijke voorkeuren en past het startscherm automatisch aan de twee of drie favoriete specialiteiten aan.

Voor ultieme koffieresultaten zorgen moderne technologieën zoals de AromaG3-molen, het pulserend extractieproces (P.E.P.®) en de One-Touch Cappuccino-functie. Daarmee kunnen 12 verschillende koffiespecialiteiten van korte ristretto tot hippe flat white worden gemaakt via slechts één aanraking van het TFT-display.

CLARIS Smart levert zuiver water voor een pure smaak. Nooit eerder was het gebruik van de filter eenvoudiger, want het nieuwe intelligente watersysteem (Intelligent Water System, I.W.S.©) detecteert de filter automatisch.

 

Het touchscreen Op het dashboard toont het 2,8" touchscreen-kleurendisplay de gebruiker alle relevante informatie. Bovendien kunnen specialiteiten altijd worden verplaatst en kunnen de namen ervan worden getoond of verborgen. Eenvoudiger en intuïtiever kan de bediening niet zijn.

 

Uitloop voor microschuim G2 De nieuwe uitloop voor microschuimG2 is vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en blinkt uit met zijn look & feel. Speciaal ontwikkeld voor de bereiding van koffiespecialiteiten met melkschuim tovert hij cappuccino en andere specialiteiten steeds met de beste microschuimkwaliteit.

Fraaier dan ooit tevoren Het sculpturale design, hoogwaardige materialen en precieze afwerkingskwaliteit maken de moderne volautomaat tot een geïntegreerd onderdeel van de interieurinrichting.

 

P.E.P.® voor espresso van de hoogste koffiebarkwaliteit Meerdere top-innovaties zorgen ervoor dat zowel klassiekers als trendspecialiteiten in adembenemende kwaliteit kunnen worden bereid: de AromaG3-molen maalt de koffiebonen twee keer zo snel, en dat met volledig behoud van het aroma. Het Pulserend ExtractieProces (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd bij korte specialiteiten en zorgt bij ristretto en espresso voor een ware smaakexplosie.

 

Kenmerken

Aantal programmeerbare specialiteiten 12
Display 2,8"-Touchscreen
Thermoblok verwarmingssysteem 1
Uitloop Combi-uitloop
Cappuccinatore Fine Foam Frother G²
Molen Aroma-G3-molen
Programmeerbare koffiesterkte 10
Waterreservoir (liter) 1,9
Bonenreservoir (g) 280
Koffieresidubak (porties) 16
Meer informatie
EAN-code 7610917152933
Merk Jura
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jura E8 Platin Touch + Waardebon 100€
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!