Passalacqua koffiebonen

De branderij Passalacqua is in 1948 opgericht in Casavatore, een wijk in Napels. Deze kleine ambachtelijke branderij is zeer sterk kwaliteitsbewust, de beste ingrediënten worden gebruikt. Momenteel staat de 3de generatie aan het roer met nog steeds dezelfde passie.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Koffiebonen van Passalacqua: "De beste koffie van Italië"

"De beste koffie van Italië", zo beschreef de schrijver Mario Soldati uit de jaren zestig Passalacqua-koffie in de krant La Stampa in Turijn, nadat hij er een had gedronken in de bar Mexico op Piazza Dante in Napels, Passalacqua’s eerste historische winkel. Sindsdien zetten zij zich in om elke dag de superieure kwaliteit van Napolitaanse koffie te behouden.

Passalacqua koffiebonen: koffie zetten op de ouderwetse manier

Passalacqua is altijd trouw gebleven aan de Napolitaanse traditie, niet alleen bij de koffieproductie, maar ook bij de winning ervan. In hun branderij zetten zij alleen koffie met de klassieke Napolitaanse koffiezetter, het oude systeem dat hun grootouders gebruikten.