Spinel Ciao ESE espressomachine

Waardering:
100 % of 100
Niet op voorraad
€ 169,00

Waarom kopen bij De Koffieboon?

  • Vandaag besteld voor 12u? Vandaag verzonden
  • U spaart punten, die u later kan inwisselen voor een leuke korting
  • Vanaf een aankoop van € 49 in België, wordt de levering gratis

Uitgebreide informatie

"Ciao", de nieuwe kleine espresso ESE machine is de ideale oplossing voor op kantoor en thuis: innovatieve en aantrekkelijke vormen, het resultaat van de samenwerking met een van de belangrijkste Industrial Design Studio in Italië, klein formaat en 100 % Spinel-hart.

Praktische, hygiënische wegwerpwatertoevoer door middel van een 0,5 liter petfles ingebracht in een transparant compartiment voor eenvoudige controle van het waterniveau.

Het energiebesparende systeem, dat de machine in stand-by zet na een vooraf ingestelde niet-gebruikstijd, en het gereduceerde wattage (400 W) zorgen voor een aanzienlijke besparing van elektrisch verbruik.

Het nieuwe gepatenteerde zelfreinigende hydraulische systeem verwijdert alle ongemakken veroorzaakt door kalkaanslag in de koffie-unit.

Het centrale "cloche" sluitsysteem zorgt voor een grote stabiliteit, een optimale peulsluiting en dus een betere koffie-infusie.

Het gegalvaniseerde stalen lagerframe geeft kracht en voorkomt roestvorming; de ABS-kap zorgt voor een gemakkelijke toegang tot de componenten van de binnenste machine, waardoor het onderhoud wordt vereenvoudigd.

 

Meer informatie
EAN-code 1234567891234
Merk Spinel
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spinel Ciao ESE espressomachine
Uw waardering