Bristot koffiebonen

Bristot Caffè is een van de meest prominente merken van één van de grootste koffiebranderijen in Italië, namelijk Procaffe S.p.A.. Te midden van de Dolomieten, in het Italiaanse Belluno, brandt Bristot al sinds 1919 de allerbeste koffiebonen, die met de allergrootste zorg worden geselecteerd. Vanuit Belluno distribueert Caffè Bristot zijn koffiebonen naar inmiddels meer dan 50 landen over de hele wereld.

1 product

Koffiebonen van Bristot: garantie voor perfecte Italiaanse espresso

De oprichter van dit bekende Italiaanse koffiemerk, Domenico Bristot, verhuisde op jonge leeftijd naar Wenen. Daar kwam hij in contact met een authentieke koffiebrander die hem introduceerde in de wondere wereld van koffie. Van deze man leerde Bristot de kneepjes van het vak en eenmaal terug verhuisd naar Italië, startte Bristot een eigen kleine koffiebranderij waar hij de geleerde blendtechnieken op de koffiebonen kon toepassen. Jarenlang experimenteren met de branding en melangering van de koffiebonen worp zijn vruchten af: Bristot had een koffie ontwikkeld met een zoete, fruitige smaak en een intens aroma die de reukzin niet onberoerd liet. Het resultaat was een heerlijke koffie die zijn tijd ver vooruit was. Het succes dat daarop volgde was het resultaat van een unieke branding methode, Bristot koffiebonen van de beste afkomst, doorzettingsvermogen en een passie voor uitmuntendheid. De geboorte van de perfecte Italiaanse espresso was een feit.

Bristot koffiebonen bij De Koffieboon

De Koffieboon houdt van koffiemerken met een verhaal. Het authentieke, Italiaanse Bristot kan dus zeker niet in ons aanbod ontbreken. Ontdek onder andere de volgende variëteiten: Bristot Speciale koffiebonen, Bristot Tiziano koffiebonen, Bristot Sublime koffiebonen, Bristot Classico koffiebonen, Bristot Speciale koffiebonen en de biologische Bristot koffiebonen.

Houdt u van milde, medium of sterk intense koffie? Bristot biedt koffiebonen aan voor alle soorten koffieliefhebbers. De verschillende brandingsgraden zijn niet het enige waarin de Bristot koffiebonen verschillen. Ook qua percentages van Arabica en Robusta koffiebonen, aroma’s en smaakaccenten zal u grote verschillen opmerken bij de verschillende koffieboonmelanges. Eén ding staat vast: elke koffiefan vindt ongetwijfeld een blending die precies aan zijn of haar koffievereisten voldoet.

Bristot koffiebonen kopen en thuis laten leveren?

U kunt onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €49 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €4,95 aangerekend. Bij elk order spaart u punten, die u later in kan ruilen voor leuke kortingen. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen te Europark 2071/3, 3530 Houthalen-Helchteren.