Verzendingen

Bijdrage in verzendingskosten

-Belgie : 4,95€ incl BTW. Indien het aankoopbedrag groter is dan 49€ is de verzending GRATIS en ontvangt u ook nog een leuke attentie.

- Nederland : 5,95€ incl BTW. Hier is geen gratis verzending mogelijk, noch levering via Bpost.

Levering

Zodra we uw bestelling ontvangen hebben, wordt uw pakket verzendklaar gemaakt. Uw pakket wordt geleverd op het adres dat u heeft opgegeven. Het is dus altijd mogelijk om een ander adres op te geven dan uw woonadres. ( bijvoorbeeld werkadres )

Wij verzenden elke werkdag via Bpost en GLS, bestelt u dus voor 12u, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden.

U ontvangt van ons een track and trace code zodat u uw zending gemakkelijk kan volgen.

Bepaal zelf de datum en plaats van levering en nog veel meer 

U bepaalt zelf de details voor de levering van uw pakket. En dat kan u zowel vóór als tijdens de verzending.Zowel Bpost als GLS bieden tal van leveringsopties. De garantie voor een snelle en gemakkelijke levering van uw bestellingen.

U ontvangt een e-mail van uw gekozen koerierdienst met informatie over uw zending en een link naar de webpagina met de leveringsopties. Bpost of GLS deelt u de geschatte levertijd mee, met een tijdspanne van 3 tot 5 uur. Dan kan u ervoor zorgen dat er die dag iemand het pakket in ontvangst kan nemen.

Kan niemand het pakket in ontvangst nemen? Geen nood. Zowel Bpost als GLS laat u via enkele eenvoudige stappen de levering aanpassen : klik op de link in de e-mail en u heeft meteen toegang tot de leveringsopties voor uw pakket.

Overzicht van de leveringsopties:

Een leveringsdatum kiezen

U kan een specifieke datum kiezen. U kan een dag binnen negen werkdagen na de verzending selecteren. De geschatte tijdspanne op de leveringsdag blijft ongewijzigd. Klik op de optie “Levering op een specifieke dag” en bevestig. Onze koerierdienst zal uw pakket op de gekozen dag leveren.

Nieuw adres invoeren

U kan uw pakket op een ander adres laten leveren dan het adres dat u bij de bestelling van uw goederen heeft opgegeven, bv. het adres van uw werkgever, het adres van een buur of familielid die tijdens de leverdag thuis is. Kies de optie “Levering op een nieuw adres”, voer het nieuwe adres in en bevestig. Bpost of GLS zal uw pakket onmiddellijk naar het nieuwe adres omleiden.

Deze optie is niet beschikbaar voor bestemmelingen in Nederland.

Levering in een afhaalpunt van Bpost

U kan uw pakket ook in één van de 2300 afhaalpunten van Bpost laten leveren. In het afhaalpunt is er altijd iemand aanwezig die uw pakket in ontvangst kan nemen. Kies een Bpost-afhaalpunt rechtstreeks online. Dit kan een postkantoor, postpunt, pakjespunt of pakjesautomaat in uw buurt zijn.

Uw pakket blijft veertien kalenderdagen lang beschikbaar in een afhaalpunt en vijf kalenderdagen in een pakjesautomaat. Na deze termijn wordt het pakket naar de afzender teruggestuurd. Klik op de optie “Pick-up Point” en daarna op “selecteer een servicepunt” en kies een uw afhaalpunt naar keuze en bevestig. Bpost zal het pakket in het door u gekozen afhaalpunt leveren.

Deze optie is enkel beschikbaar voor bestemmelingen in België.

Levering in een GLS-parcelshop of depot

U kan uw pakket ook in een GLS ParcelShop of depot laten leveren. In de ParcelShop is er altijd iemand aanwezig die uw pakket in ontvangst kan nemen. Kies een GLS ParcelShop rechtstreeks online, een winkel op weg naar uw werk bijvoorbeeld.

GLS ParcelShops hebben klantvriendelijke openingsuren en u kan er uw pakket dus op een moment afhalen dat voor u past. Bent u een paar dagen afwezig, dan zal de ParcelShop uw pakket tot negen werkdagen bijhouden. Klik op de optie  “Pick-up Point” en daarna op “selecteer een servicepunt” en kies een GLS ParcelShop en bevestig. GLS zal het pakket in de door u gekozen ParcelShop leveren.

Leveringsvoorkeuren instellen (Bpost)

U kan online uw leveringsvoorkeuren instellen, zo levert de postbode uw pakket af volgens uw voorkeur (op een veilige plaats, bij uw buur, in een afhaalpunt of pakjesautomaat).

Hebt u uw leveringsvoorkeuren nog niet ingesteld, dan steekt de postbode een afwezigheidsbericht in uw brievenbus. Uw pakje is dan nog niet meteen beschikbaar. U ontvangt een e-mail wanneer u uw pakket kan afhalen in een afhaalpunt bij u in de buurt. Met dit bericht kan u of iemand anders uw pakket afhalen binnen de veertien dagen in het afhaalpunt vermeld op het afwezigheidsbericht.

Deze optie is enkel beschikbaar voor bestemmelingen in België.

Volmacht geven (GLS)

U kan online een volmacht voor de levering van uw pakket op een specifieke locatie in de buurt van uw adres geven, bv. op uw terras. Dankzij de volmacht is er voor de levering geen handtekening meer nodig.

U hoeft dus zelf geen rekening met de levertijd meer te houden. De volmacht is geldig voor het pakket dat in de e-mail en de link wordt vermeld, dus niet voor toekomstige pakketten die door GLS bij u worden geleverd. Klik op de optie “Volmacht”, voer een precieze beschrijving van de gewenste leveringslocatie in en bevestig. GLS zal het pakket op de opgegeven locatie leveren.

Deze optie is niet beschikbaar voor bestemmelingen in Nederland.