Illy Francis

De superhandige Illy Iperespresso koffiemachines vergen een minimum aan onderhoud en hebben een design dat zowel elegant, compact als tijdloos is. Bovendien zijn ze ontworpen om in een handomdraai de lekkerste koffie te bereiden.

5 producten

Illy Iperespresso koffiemachines

Wie een betaalbaar, compact en oerdegelijk espressomachine in huis wilt halen, kijkt best even rond op deze pagina. De Iperespresso koffiezetten van Illy zijn namelijk supertoestellen die telkens weer voor lekker koffie zorgt, wanneer u maar wilt. De Illy espressotoestellen zijn voorzien van een perfecte combinatie van ontwerp en technologie, waardoor u in enkele seconden koffie bereidt die u in de beter koffieshop zou krijgen. De Illy Iperespresso toestellen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, exclusief geschikt voor Iperespresso capsules, een exclusiviteit van Illy die u toestaat om ook thuis te kunnen genieten van intense, aromatische en fluweelzachte espresso.

Welk Iperespresso Illy koffietoestel moet ik kiezen?

Wie graag een Illy espressomachine van de Iperespresso lijn wilt aanschaffen, maar geen idee heeft welke hij/zij moet kiezen, kan gerust zijn: de toestellen zijn multifunctioneel en stemmen alle koffiefans gelukkig. Toch zijn er enkele verschillen. Zo zijn de Iperespresso Y3 en X9 perfect voor degene die alleen espresso bereiden en is de Iperespresso X7.1 ideaal voor liefhebbers van cappuccino en andere recepten met melk.

Werking van een Francis Iperespresso machine

De Illy Francis koffietoestellen werken met het gepatenteerde Iperespresso capsulesysteem, andere cups kan u niet gebruiken. De koffie komt nooit in contact met het espressomachine, zodat maximale schoonheid en minimaal onderhoud gewaarborgd wordt. De Illy Iperespresso machines zijn de perfecte combinatie van unieke kwaliteit en een compact en simplistisch design. Alle toestellen zijn uitgerust met een handig touch menu bedieningspaneel, azodat de werking van het toestel zichzelf uitwijst. Het formaat en hoogte van het kopje kan u kiezen, waardoor de Iperespresso machines ideale toestellen blijken voor alle koffieliefhebbers.

Illy Iperespresso koffiemachine kopen en thuis laten leveren?

U kunt onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €49 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €4,95 aangerekend. Bij elk order spaart u punten, die u later in kan ruilen voor leuke kortingen. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen te Europark 2071/3, 3530 Houthalen-Helchteren.