Illy koffietas

Wie kent ze niet, de koffietassen van Illy? De alombekende koffiekopjes van Illy vindt u terug in elke koffieshop, espressobar én wie weet binnenkort ook bij u thuis.

3 producten

Illy koffiekopjes

Wie optimaal van de Illy melange wilt geniet, drinkt de koffie best uit een echte Illy koffietas. Deze zijn met liefde voor het vak ontwikkeld en hebben een ontwerp waarin de Illy koffieproducten het beste tot hun recht komen. De Illy kopjes hebben een wit design waarop het wereldbekende rode logo prijkt. Simpel, clean en tijdloos. De unieke Illy tassen worden verkocht in sets met ondertassen, zodat gasten ook altijd op een lekkere zoetigheid getrakteerd kunnen worden. De Illy onderborden zijn ook uitermate handig om de tassen gemakkelijk te verplaatsen.

Illy Espresso of Illy Cappuccino koffiekop

Bent u een fervent espressoliefhebber, of valt u toch eerder in zwijm voor een zalige kop cappuccino? In beide gevallen biedt Illy soelaas. Geniet van een heerlijk kopje espresso of cappuccino met de mooie Illy espresso kop en schotel of Illy cappuccino kop en schotel. Voor de grote genieters is er ook een dubbele espresso Illy tas en ondertas voorhanden. De Illy koffietassen zijn echte aanraders voor wanneer u volk over de vloer krijgt dat u wenst te verwennen met zalig kopje authentieke, Italiaanse koffie.

Koffietas van Illy uit stevig porselein

Illy staat garant voor optimale kwaliteit, zo ook bij hun espresso en cappuccino koffietassen. Om er zeker van te zijn dat u lang van uw kop koffie kan genieten, gebruikt Illy dikwandig porselein. Deze stevige Illy tassen kunnen dus best tegen een stootje, al zijn deze natuurlijk niet bestand tegen vallen van grote hoogtes.

Illy koffietassen kopen en thuis laten leveren?

U kunt onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €49 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €4,95 aangerekend. Bij elk order spaart u punten, die u later in kan ruilen voor leuke kortingen. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen te Europark 2071/3, 3530 Houthalen-Helchteren.