Lavazza Point capsules

De Lavazza Point capsules zijn ontstaan uit de ervaring en de passie voor koffie. Geniet op ieder moment van de dag van uw favoriete aroma. Met de Lavazza cups mag u van de hemelse kwaliteit genieten die u zou verwachten bij de betere espressobar.

2 producten

Revolutionaire Lavazza koffiecapsules

De heerlijke koffie van het bekendste Italiaanse koffiemerk Lavazza is nu ook al enige tijd verkrijgbaar in superhandige en compacte koffiecups. Deze vormen een echte revolutie in de wereld van espresso, waarbij iedereen op elk uur van de dag in een mum van tijd kan genieten van de meest unieke koffieblends.

Lavazza Point cups

De Lavazza Point cups zijn exclusief te gebruiken voor de Lavazza POINT-koffieapparaten. De capsules vormen een ideale en gemakkelijk oplossing voor een heerlijk kopje koffie, zowel thuis als op kantoor. U kan bij ons terecht voor de Lavazza Point capsules crema e aroma gran espresso, een sterke blend met zoete, langdurige nasmaak, gemaakt van Zuidoost-Aziatische arabica bonen.

De Lavazza Point capsules bevatten net de juiste hoeveelheid gemalen koffie. Hierdoor bent u zeker dat u steeds in een handomdraai het perfecte kopje koffie in handen heeft. U hoeft zich dus helemaal geen zorgen te maken over zaken als de hoeveelheid, de grofheid van uw maling, etc… De espresso Point capsules bewaren hun aroma’s trouwens tot op het moment waarop de espresso bereidt wordt; de heerlijke geur zal dus zeker niet verloren gaan.

Lavazza Point capsules kopen en thuis laten leveren?

U kunt onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €49 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €4,95 aangerekend. Bij elk order spaart u punten, die u later in kan ruilen voor leuke kortingen. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen te Europark 2071/3, 3530 Houthalen-Helchteren.