Illy gemalen koffie

Een lekker kopje koffie van gemalen bonen, waarbij bloemachtige aroma’s vrijkomen en tonen van chocolade, toast en karamel te proeven zijn: Illy biedt overheerlijke gemalen koffie aan die op elk uur van de dag een gelukzalig gevoel zal teweegbrengen.

4 producten

Waarom kiezen voor Illy filterkoffie?

Wenst u ’s ochtends rustig wakker te worden aan de hand van een mild kopje koffie? Dan raden wij u zeker de gemalen koffie van Illy aan. Deze is evenwichtig van smaak dankzij een selectie van verschillende uitmuntende arabica soorten en daardoor een perfecte allrounder voor alle koffieliefhebbers. U heeft bij ons de keuze uit ofwel Illy filterkoffie met normale branding, ofwel de cafeïnevrije variant, met een cafeïnepercentage van minder dan 0,05%.

Illy filterkoffie

Illy filterkoffie is rijk aan smaak en bevat heerlijke aroma’s. Essentieel bij de gemalen koffie van Illy is een medium maling; een te grove maling geeft de koffie een flauwe smaak en een te fijne maling maakt de koffie bitter. Illy heeft lang gezocht naar het juiste evenwicht en het resultaat mag er zijn; u valt ongetwijfeld in zwijm bij het proeven van zulke lekkere filterkoffie.

Gemalen koffie van Illy: espressokoffie van 100% arabica

Bent u meer fan van gemalen koffie dan van koffiebonen? Dan bent u bij Illy zeker aan het juiste adres. De gemalen koffie van Illy kent een uitstekende kwaliteit en is afkomstig uit 9 verschillende landen van maar liefst 4 verschillende continenten. Net als bij hun andere producten, gebruikt Illy ook nu weer een melange van 100% arabicabonen.

Illy gemalen koffie kopen en thuis laten leveren?

U kunt onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €49 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €4,95 aangerekend. Bij elk order spaart u punten, die u later in kan ruilen voor leuke kortingen. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen te Europark 2071/3, 3530 Houthalen-Helchteren.