Kimbo koffiebonen

Het Italiaanse koffiemerk Kimbo ontstond in een klein koffiewinkeltje in Napels. Francesco, Gerardo en Elio Rubino brandden er zelf de lekkerste koffiebonen en brachten deze meteen op de markt. De blends van de lekkere arabica en robusta bonen viel al snel in de smaak en stond aan de basis van het succes. De authenticiteit en de liefde voor de Kimbo bonen werden nooit vergeten, de smaak bleef dezelfde en internationale roem viel hen ten deel.

14 producten

Kimbo koffiebonen

Caffè Kimbo ontstond reeds in 1963 in Napels. Met een grote passie voor koffie en espresso begon men al vanaf het begin te experimenteren met verschillende soorten koffiebonen, om unieke melanges op de markt te kunnen brengen. De hemelse blends van de Kimbo bonen vielen al snel in de smaak bij de Napolitanen, waardoor het bedrijf snel opportuniteiten zag om uit te breiden. De uiterst zorgvuldige selectie van de koffiebonen, die worden geïmporteerd van over de hele wereld, vormde dan ook de sleutel tot succes.

Kimbo koffie, unieke melanges van Arabica en Robusta koffiebonen

Zelf thuis uw koffiebonen kunnen malen en daarbij heerlijk genieten van de intense aroma’s die vrijkomen: voor echte koffiefanaten is het de hemel op aarde. Daarom biedt Kimbo een ruim aanbod aan van verschillende blends van de allerbeste koffiebonen die er te vinden zijn. Zo haalt Kimbo haar koffiebonen na erg strenge selecties uit landen van Centraal- en Zuid-Amerika, Azië en Afrika. U kan hierbij kiezen uit blends met 100% arabica bonen of een evenwichtige mix met robusta koffiebonen. Kimbo speelt hierbij met smaakintensiteit, afdronk, aroma’s en cafeïnegehalte. Al deze elementen zorgen ervoor dat u met de Kimbo koffiebonen een harmonieuze mix in uw kopje kan toveren.

Koffiebonen van Kimbo bij de Koffieboon

Wij appreciëren ten zeerste de liefde voor de koffie en de authenticiteit die Kimbo aan de dag legt. Net daarom bieden wij een divers gamma van Kimbo bonen aan, zodat elke zijn meug vindt. In onze selectie vindt u onder andere de Kimbo Top Flavour, Superior, Prestige, Napoletano, Aroma Gold, Aroma Intenso en Deca koffiebonen aan.

Kimbo koffiebonen kopen en thuis laten leveren?

U kunt onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €49 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €4,95 aangerekend. Bij elk order spaart u punten, die u later in kan ruilen voor leuke kortingen. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen te Europark 2071/3, 3530 Houthalen-Helchteren.