Lavazza koffietas

Niets is fijner dan hemelse Lavazza koffie te drinken uit een bijhorende Lavazza espresso of cappuccino tas. De Lavazza koffietassen zien er dankzij hun sober en tijdloos design erg fraai uit en passen daardoor op elke keukentafel.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Lavazza Espresso tas of Cappuccino tas

Een kop heerlijke Lavazza koffie smaakt natuurlijk eens zo lekker wanneer u dit drinkt uit een echte Lavazza koffietas. De Lavazza kopjes hebben een wit design met blauw accent, waarop het logo prijkt. De koffietassen worden in sets verkocht met een handige ondertas, zodat u uw gasten bij bezoek steeds op een lekkere zoetigheid kan trakteren. U hoeft het koekje enkel op het onderbordje te leggen, erg handig. Bent u een fervent espressodrinker of houdt u het liever op een zalige cappuccino? Lavazza heeft een aangepast koffiekopje voor beide dranken. De Lavazza espresso tassen zijn iets smaller dan de Lavazza cappuccino tassen, maar het intenste drankgenot zal bij beide koffietassen even groot zijn.

Koffietas van Lavazza uit hoogwaardig materiaal

Lavazza staat garant voor optimale kwaliteit, zo ook bij hun espresso en cappuccino koffietassen. Om er zeker van te zijn dat u lang van uw kop koffie kan genieten, gebruikt Lavazza dikwandig porselein. Deze stevige Lavazza tassen kunnen dus best tegen een stootje, al zijn deze natuurlijk niet bestand tegen vallen van grote hoogtes.

Lavazza koffietassen kopen en thuis laten leveren?

U kunt onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €49 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €4,95 aangerekend. Bij elk order spaart u punten, die u later in kan ruilen voor leuke kortingen. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen te Europark 2071/3, 3530 Houthalen-Helchteren.