JURA

Jura koffiemachines

Alles over Jura

Het Zwitserse bedrijf JURA is wereldwijd dé specialist op het gebied premium volautomaten. De producten van JURA staan dan ook gelijk aan een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een prachtig design.

  1. Ontdek de producten van JURA |
  2. Het DNA van JURA |
  3. Deze 4 technologieën maken een JURA speciaal |
  4. Smart Connect: ontdek de voordelen

Ontdek de producten van JURA

Jura koffiemachines

JURA koffiemachines

Een espresso die je met een JURA koffiemachine zet, heeft een extra vol aroma dankzij de speciale P.E.P. zetmethode. Hierdoor loopt het water langzamer en in fases door de koffie.

Bekijk de JURA Koffiemachines
Jura accessoires

JURA accessoires

Met JURA accessoires maak je de koffiebeleving compleet. Verwarm je kopjes voor in de kopjesverwarmer, of houd melk op de juiste temperatuur in de speciale melkreservoirs.

Bekijk de JURA accessoires
Jura onderhoudsmiddelen

JURA onderhoudsmiddelen

De reiniginsmiddelen van JURA zijn precies afgestemd op de onderdelen van de koffiemachines. Zo weet je zeker dat je jouw koffiemachine op de juiste manier onderhouden wordt.

Bekijk de JURA onderhoudsmiddelen

Kom meer te weten over JURA

JURA is wereldwijd bekend voor hun kwaliteit. Het Zwitserse bedrijf garandeert een optimaal koffieresultaat, een intuïtieve bediening en een strakke look. Hierbij zijn innovatie, precisie, vertrouwen én service belangrijke waarden die in het DNA van Jura gegrift staan. De koffiemachines van JURA onderscheiden zich dan ook van andere merken door de duurzaamheid en de lange levensduur. JURA heeft een eigen 'Service Factory' waar je jouw machine op onderhoud kan doen. Onderdelen die op termijn aan slijtage onderhevig zijn worden dan onder meer vervangen. Tenslotte wordt de espressomachine zowel van binnen als van buiten volledig gereinigd. Met JURA kan je echt spreken van een 360 graden service.

Jura koffiemachines

Deze 4 technologiën maken een JURA speciaal

Jura koffiemachines

Aroma G3 molen

De Aroma G3 molen heeft 6 maalstanden waaruit je kan kiezen. Zo zet je het perfecte kop koffie naar jouw smaak. Hoe lager je de maalstand zet, hoe fijner de koffie wordt gemaald. Zo neemt het water meer aroma's op en zet je een intenser kop koffie.

Jura koffiemachines

Intelligent Water Systeem

Ontkalken is niet meer nodig dankzij het gebruik van het Intelligent Water Systeem en de Claris Smart waterfilter. Deze waterfilter communiceert met de koffiemachine en zorgt ervoor dat er geen kalkaanslag onstaat. Zo blijft de koffiemachine in topconditie.

Jura koffiemachines

Intelligent Pre Brew Aroma Systeem

Het koffiezetproces wordt doordacht gestart. De gemalen koffie wordt eerst vochtig gemaakt. Dankzij dit intelligente Pre Brew systeem ontstaat er een gelijkmatige bevochting, maar ook een hoeveelheid water dat precies is afgestemd op de benodigde hoeveelheid koffie. Op deze manier haal je het maximale aroma uit je favoriete koffiebonen.

Jura koffiemachines

Ideale temperatuur voor zacht melkschuim

De innovatieve opschuimpijpjes van Jura zorgen, dankzij de technologie voor microschuim, voor heerlijk zachte textuur. Je vindt geen grote bellen terug in het melkschuim, want het schuim bestaat juist uit hele fijne vormen. Hierdoor blijft onder meer je cappucino veel langer lekker.

Ontdek de voordelen van Smart Connect

Met de JURA Smart Connect bedien je jouw Jura koffiemachine op afstand met een smartphone of tablet. De speciale applicatie J.O.E. laat volledige personalisatie toe. Hiermee stelt iedereen in huis zijn eigen koffierecepten samen. Met schuifregelaars pas je de hoeveelheid koffie, de hoeveelheid melk en de koffiesterkte aan naar jouw voorkeur. Je favoriete koffiespecialiteiten geef je vervolgens een naam én een afbeelding naar keuze. De applicatie begeleidt je ook tijdens het reinigen en geeft stap voor stap aan wat er moet gebeuren om jouw machine in topconditie te houden.

Bekijk alle JURA koffiemachines
Jura koffiemachines