Illy koffiebonen

Illy is niet zomaar een koffiemerk, het bedrijf bestaat al bijna 100 jaar en dat laat zich keer op keer proeven. Een groot deel van dit succes is uiteraard te danken aan de zorgvuldig geselecteerde koffiebonen. Met hun jarenlange ervaring en liefde voor de koffie, weten zij steevast waar ze de lekkerste bonen vandaan kunnen halen.

7 producten

Koffiebonen van Illy: het geheim van de melange

Met maar liefst 9 soorten arabica koffiebonen, die men verkrijgt uit de beste oogsten op vier verschillende continenten, zoekt Illy het evenwicht tussen de intense geuren van de gewassen koffie en de natuurlijke koffie. Dit resulteert in de Monoarabica-lijn, een unieke lijn waarbij arabica bonen worden gebruikt uit één land. Zo gebruikt Illy onder andere koffiebonen uit Brazilië, Guatemala, India en Colombia. Deze arabica koffiebonen hebben elk hun eigen unieke karakter en zo kan iedereen zijn eigen favoriete smaak ontdekken. De verhoudingen van deze blend worden steeds opnieuw bepaald, om zo een constante, excellente smaak te kunnen garanderen. Het melangeren van de Illy bonen gebeurt voor het branden en het afkoelen gebeurt met de lucht. Elke individuele koffieboon draagt bij aan een groter geheel, voor het plezier van diegenen die waarderen wat koffie kan en zou moeten zijn.

Het Illy koffiebonen gamma

Wij willen uiteraard dat u telkens opnieuw kan genieten van een heerlijk kop Illy koffie, zodat de smeuïge aroma’s uw dag op slag een stuk aangenamer maken. Net daarom biedt De Koffieboon een uitstekend gamma aan van de lekkerste Illy arabica bonen. Zo vindt u in onze selectie onder andere de Illy Classico, Intenso en Deca koffiebonen, maar ook de Monoarabica Brasile, Etiopia en Guatemala blendings. Bent u op zoek naar evenwicht in kracht en mildheid, tonen van chocolade, toast en karamel in een 100% arabica melange? Dan moet u zeker de koffiebonen van Illy uitproberen!

Illy koffiebonen kopen en thuis laten leveren?

U kunt onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €49 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €4,95 aangerekend. Bij elk order spaart u punten, die u later in kan ruilen voor leuke kortingen. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen te Europark 2071/3, 3530 Houthalen-Helchteren.