Kimbo koffietas

Een authentiek kopje Italiaanse espresso van Kimbo smaakt het beste uit een echte Kimbo koffietas. De kopjes worden verkocht in handige sets met onderbord.

4 producten

Kimbo koffiekopjes

De Kimbo koffiekoppen overstijgen de standaard dankzij hun fraaie designs met soepele lijnen. De koffietassen hebben een tijdloos wit design waarin het logo van Kimbo elegant verwerkt is. Uw kopje espresso zal nog nooit zo goed gesmaakt hebben. De handige onderbordjes zijn dan weer perfect om uw gasten een lekker koekje bij de koffie aan te bieden.

Kimbo Espresso of Kimbo Cappuccino koffiekop

Bent u een fervent cappuccino liefhebber, of valt u toch eerder in zwijm voor een zalige kop espresso? In beide gevallen biedt Kimbo soelaas. Geniet van een heerlijk kopje espresso of cappuccino met de mooie Kimbo espresso kop en schotel of Kimbo cappuccino kop en schotel. Voor de grote genieters is er ook een Large cappuccino Kimbo tas en ondertas voorhanden. De Kimbo koffietassen zijn echte aanraders voor wanneer u volk over de vloer krijgt dat u wenst te verwennen met een zalig kopje authentieke, Italiaanse koffie.

Koffietas van Kimbo uit porselein

Kimbo verzekert u steeds weer van topkwaliteit, zo ook bij hun espresso en cappuccino koffietassen. Om er zeker van te zijn dat u lang van uw kop koffie kan genieten, gebruikt Kimbo dikwandig porselein. Deze stevige Kimbo tassen kunnen dus best tegen een stootje, al zijn deze natuurlijk niet bestand tegen vallen van grote hoogtes.

Kimbo koffietassen kopen en thuis laten leveren?

U kunt onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €49 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €4,95 aangerekend. Bij elk order spaart u punten, die u later in kan ruilen voor leuke kortingen. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen te Europark 2071/3, 3530 Houthalen-Helchteren.