New York koffiebonen

Caffè New York werd door Ugo Incerpi opgericht in 1930 te Montecatini Terme. Hij startte er een koffiebranderij achter zijn bar New York. Daar brandde hij de beste koffiebonen en mixte deze in de meest unieke melanges. De hemelse blends van de Caffè New York koffiebonen leverden al snel succes op, want koffieliefhebbers van over heel Italië kwamen af om de espresso te proberen.

1 product

Koffiebonen van Caffè New York doorheen de geschiedenis

Ugo Incerpi kocht in 1930 een machine om koffiebonen te branden. De eigenaar van bar New York kon zo zelf bepalen welk koffie hij aan zijn klanten kon serveren. Hij experimenteerde met de beste Arabica en Robusta bonen en zijn unieke blends vielen al snel in de smaak. De Caffè New York koffiebonen wonnen al snel aan naambekendheid over heel Italië.

Na Wereldoorlog Twee nam dochter Loretta het roer over en trouwde ze met Oscar Onori, een agronoom met ervaring. Zij zorgden voor een exponentiële groei van het bedrijf, ook op internationaal vlak. Vandaag de dag levert Caffè New York zijn koffiebonen niet alleen in Toscane, maar ook in landen als Duitsland, Frankrijk, Canada, Japan en Zuid-Afrika.

Caffè New York koffiebonen bij De Koffieboon

Bij De Koffieboon vindt u de beste Caffè New York koffiebonen terug, die hemelse melanges bevatten en heerlijke aroma’s voortbrengen. Zo omvat ons assortiment de volgende variëteiten: New York XXXX koffiebonen, New York Extra koffiebonen en New York Extra R koffiebonen. De eerste 2 koffieproducten bevatten zelfs zeldzame en exclusieve Blue Mountain koffiebonen. Jamaica Blue Mountain koffiebonen hebben een zeer milde smaak en bijna geen bitterheid. Het resultaat van deze blends van Caffe New York koffiebonen zijn koffies met een zoete en fruitige, intense maar toch zachte smaak. Herkenbaar zijn de toetsen van chocolade in de smaken, welke een extreem lange afdronk hebben.

Caffè New York koffiebonen kopen en thuis laten leveren?

U kunt onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €49 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €4,95 aangerekend. Bij elk order spaart u punten, die u later in kan ruilen voor leuke kortingen. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen te Europark 2071/3, 3530 Houthalen-Helchteren.