Cosmai koffiebonen

Cosmai is begonnen met een kleine branderij die exclusief koffie brandde voor de beste lokale koffiewinkels. Dankzij hun strikte selectie van hoogwaardige koffiebonen en hun uitstekende klantenservice vind je Cosmai ondertussen al in meer dan 15 landen over de hele wereld.

4 producten

Caffe Cosmai: passie, excellentie, stijl

Cosmai kiest de beste koffiebonen uit koffieplantages van over heel de wereld en probeert daarmee talloze melanges te maken om de perfecte balans tussen delicatesse, kracht en romigheid te verkrijgen. Alleen zo kan hij zijn klanten de beste koffie aanbieden. Hun verpakking is een toegevoegde waarde, dit dankzij het mooie ontwerp en de opvallende kleuren van Cosmai Caffè.

Cosmai koffiebonen: een koffie die om jouw gezondheid geeft

De branderij van Cosmai Caffé in Milaan gebruikt de modernste "CLEAN AIR SYSTEM"-technologie die momenteel beschikbaar is om hun koffiebonen te branden. Deze technologie zorgt ervoor dat de koffie langzaam wordt gebrand door middel van hete lucht. De groene koffiebonen komen zo niet in contact met de warmtebron waardoor de kans op verbranding wordt beperkt. Deze techniek zorgt ook dat de gebrande koffiebonen beduidend meer fruitige aroma's bevatten.

Cosmai Caffé is zeer milieubewust en probeert zoveel mogelijk te recycleren.