Golden Brasil koffiebonen

Golden Brasil Coffee uit Rome zal je verrassen met een volle body, rond aroma en de ware traditie van een Italiaanse espresso. De Golden Black is al meerdere keren bekroond met de gouden medaille op de “internationale koffieproeverij" van de IIAC.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Golden Brasil koffiebonen: koffie uit traditie en passie.

Het begon allemaal in 1961 toen in een klein café in Milaan het merk Golden Brasil Coffee werd geboren. In 2010 werd het bedrijf overgenomen door Dacate srl, een jong team met hoofdkantoor in Rome. Het nieuwe team blijft toegewijd aan het vinden van koffie met uitstekende kwaliteiten. De selectie van groene koffiebonen komen van de beste plantages ter wereld, Guatemala, Colombia, Brazilië, Kenia en Jamaica.

Golden Brasil Coffee: de meest bekroonde koffie ter wereld.

De zacht gebrande koffie voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is ISO9001 gecertificeerd. Een aantal blends van Golden Brasil hebben ook verschillende gouden medailles gewonnen op de internationale koffieproeverijen georganiseerd door het International Institute of Coffee Tasters. Golden Brasil zal de meest verfijnde fijnproever tevreden stellen en van uw koffiepauze een uitzonderlijk moment maken.