Julius Meinl koffiebonen

Al sinds 1862 serveert Julius Meinl premium koffie, thee en warme dranken. Met meer dan 150 jaar ervaring behoort Julius Meinl tot de top 3 van premium koffiemerken in de categorie premium gastronomie in meer dan 40 landen.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Koffiebonen van Julius Meinl: Vertegenwoordiger van de Weense koffiehuiscultuur

Julius Meinl vertegenwoordigt de Weense koffiehuiscultuur over de hele wereld en combineert traditie met een geest van innovatie. hun familiebedrijf staat al meer dan 150 jaar synoniem voor koffie en thee van de hoogste kwaliteit, evenals een complete service op maat voor de horeca en hotelbranche.

Julius Meinl koffiebonen: koffie die de wereld in vervoering brengt

Hoewel het altijd een Oostenrijks familiebedrijf zal zijn, wordt Julius Meinl in veel delen van de wereld erkend. Tegenwoordig heeft de Julius Meinl Coffee Group dochterondernemingen en verkooppartners ter plaatse in meer dan 70 landen.

De Weense koffiecultuur: een cultuur die de tand des tijds doorstaat

Met wortels in de 19e eeuw zijn we gegroeid door veel sociale veranderingen en technologische innovaties. De koffiehuizen van Wenen zijn echter altijd al bruisende ontmoetingsplaatsen geweest voor kunstenaars en vrije denkers en dit gaat door tot op de dag van vandaag, aangezien allerlei soorten mensen komen om te lezen, schrijven, werken of gewoon om te ontspannen.