Morandini koffiebonen

De geschiedenis van Morandini is ontstaan in de jaren 60 toen Romulus Morandini de eigenaar ontmoete van een kleine plaatselijke winkel waar koffie werd geroosterd. Gebeten door de passie van het koffie branden begon hij zelf in de kelder van zijn woning koffie te branden met een kleine koffiebrander van 5 kg. Ondertussen is de kelder uitgegroeid tot een ambachtelijke koffiebranderij waar zijn zonen de dagelijkse leiding hebben, uiteraard met dezelfde passie als hun vader.

3 producten

Na het winnen van een goude medaille op de "International Coffee Tasting" 2012 en de "International Coffee Tasting Asia 2013" te Tokyo heeft de mengeling MAXIMA 100% van de ambachtelijke Italiaanse branderij Morandini weer de eerste plaats gehaald in de 'Italian Espresso Category' op de "International Coffee Tasting Asia 2015" ditmaal in Asië zelf .

De "International Coffee Tasting" en de "International Coffee Tasting Asia" zijn 2 prestigeuze wedstrijden in de wereld. De wedstrijd was op 02/12/2015. Er werden 89 mengelingen van 10 verschillende landen waaronder Italië beoordeeld door 20 'tasters' van de 'International Institute of Coffee Tasters (IIAC)' Naar onze mening zeker eens de moeite om te proberen!