Lavazza TIERRA Bio organic for PLANET capsules voor NESPRESSO (10st) THT 30/5/24

Lavazza
0
Belangrijkste informatie over Lavazza Tierra bio organic for planet capsules voor nespresso (10st) Smaaksterkte/intensiteit op schaal 1-13: 7 Aroma: chocolade en koekjes. Branding: medium Blend: 100% Arabica Bewaren: na openen lucht- en lichtdicht bewaren op een koele plaats. Capsules die compatibel zijn met Nespresso® Original-machines* voor thuisgebruik. *Capsule is niet compatibel met Nespresso® Vertuo-machines. *Nespresso® Original en Nespresso® Vertuo zijn handelsmerken van derden zonder enig verband met Luigi Lavazza S.p.A. Gedetailleerde informatie Tierra for Planet: een nieuwe duurzame beleving waarin koffieboeren landbouwtechnieken leren die hen helpen om te gaan met de gevolgen van klimaatverandering. Een Italiaanse koffie in een aluminium koffiecapsule. Smaaksterkte/intensiteit op schaal 1-13: 7.
SKU
KC-LAV3074
  € 1,95
€ 3,50

Op voorraad

Omschrijving

Belangrijkste informatie over Lavazza Tierra bio organic for planet capsules voor nespresso (10st)

  • Smaaksterkte/intensiteit op schaal 1-13: 7
  • Aroma: chocolade en koekjes.
  • Branding: medium
  • Blend: 100% Arabica
  • Bewaren: na openen lucht- en lichtdicht bewaren op een koele plaats.
  • Capsules die compatibel zijn met Nespresso® Original-machines* voor thuisgebruik. *Capsule is niet compatibel met Nespresso® Vertuo-machines. *Nespresso® Original en Nespresso® Vertuo zijn handelsmerken van derden zonder enig verband met Luigi Lavazza S.p.A.

Gedetailleerde informatie

Tierra for Planet: een nieuwe duurzame beleving waarin koffieboeren landbouwtechnieken leren die hen helpen om te gaan met de gevolgen van klimaatverandering. Een Italiaanse koffie in een aluminium koffiecapsule. Smaaksterkte/intensiteit op schaal 1-13: 7.

Meer informatie
EAN-code 8000070053540
Merk Lavazza
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Lavazza TIERRA Bio organic for PLANET capsules voor NESPRESSO (10st) THT 30/5/24
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA - het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigeren door de elementen van de carrousel is mogelijk met de tabtoets. U kunt de carrousel overslaan of direct naar de carrouselnavigatie gaan met de overslaan links.