Passalacqua koffiebonen 3kg + 1 cappuccino tas GRATIS

Passalacqua
0
Belangrijkste informatie over Passalacqua koffiebonen 3kg + 1 tas GRATIS Bij aankoop van Passalacqua koffiebonen 1kg Mehari, 1 kg Moana en 1 kg Vesuvio ontvangt u 1 cappuccino tas en ondertas gratis. Gedetailleerde informatie De Mehari is een romige koffie met volle intense smaken en tonen van chocolade en noten. De Moana is een 100% arabica-melange met bloemige aroma's. De Vesuvio heeft een perfecte balans met intense geur, perfecte body, langdurige smaak en een typische Napolitaanse koffie-romigheid, waardoor een rijke en volle kop ontstaat.    
SKU
KB-PAS1011
Sterkte en intensiteit
Medium strong
  € 73,95
€ 24,65/kg

Op voorraad

Omschrijving

Belangrijkste informatie over Passalacqua koffiebonen 3kg + 1 tas GRATIS

Bij aankoop van Passalacqua koffiebonen 1kg Mehari, 1 kg Moana en 1 kg Vesuvio ontvangt u 1 cappuccino tas en ondertas gratis.

Gedetailleerde informatie

De Mehari is een romige koffie met volle intense smaken en tonen van chocolade en noten. De Moana is een 100% arabica-melange met bloemige aroma's. De Vesuvio heeft een perfecte balans met intense geur, perfecte body, langdurige smaak en een typische Napolitaanse koffie-romigheid, waardoor een rijke en volle kop ontstaat.

 

Meer informatie
Merk Passalacqua
Verpakking 3kg
Sterkte en intensiteit Medium strong
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Passalacqua koffiebonen 3kg + 1 cappuccino tas GRATIS
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA - het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigeren door de elementen van de carrousel is mogelijk met de tabtoets. U kunt de carrousel overslaan of direct naar de carrouselnavigatie gaan met de overslaan links.