Ideeën voor Moederdagcadeaus

Zondag 8 mei is de dag dat wij onze mama’s in de bloemetjes zetten. Verras ze dit jaar met een origineel cadeau van De Koffieboon. Hieronder een aantal suggesties:   ·  Bialetti-percolatoren - koffie zetten in Italiaanse stijl Koffie zetten op ambachtelijke wijze kan met de percolators van Bialetti. Met een Bialetti percolator zet je kleine sterke kopjes koffie, vergelijkbaar met een dubbele espresso. Het meest gekende model is de Moka Express. Heb je een inductievuur? Dan kies je het best voor een Bialetti
April 22, 2022

Zondag 8 mei is de dag dat wij onze mama’s in de bloemetjes zetten. Verras ze dit jaar met een origineel cadeau van De Koffieboon.
Hieronder een aantal suggesties:

 

·  Bialetti-percolatoren - koffie zetten in Italiaanse stijl

Koffie zetten op ambachtelijke wijze kan met de percolators van Bialetti. Met een Bialetti percolator zet je kleine sterke kopjes koffie, vergelijkbaar met een dubbele espresso. Het meest gekende model is de Moka Express. Heb je een inductievuur? Dan kies je het best voor een Bialetti Venus, deze zijn geschikt voor alle warmtebronnen.

Ook hebben wij speciaal voor Moederdag dit prachtige setje van Bialetti Moka Express. Inbegrepen in de set is de klassieke espressomachine "Moka Express" in vurig rood en drie hoogwaardige keramische espressokopjes in een exclusief achthoekig ontwerp die elkaar perfect aanvullen in vorm en kleur.

·  Hydro Flask geïsoleerde koffiebekers – Geniet van elke slok

Hydro Flask geïsoleerde koffiebekers en mokken zijn gemaakt om overal mee naartoe te nemen. De dubbelwandige geïsoleerde technologie houdt de temperatuur van je drankje stabiel. Koude dranken blijven tot 24 uur gekoeld en warme dranken blijven tot 12 uur warm. Met opties van 354ml (12 oz) en 473ml (16 oz) zijn Hydro Flask geïsoleerde koffiemokken de perfecte vervanging voor wegwerpbekers voor onderweg.

·  La Semeuse – Maître Truffout - Zeg het met chocolade of pralines

Naast de koffiebonen vind je ook heerlijke delicatessen van La Semeuse bij De Koffieboon. Zowel fans van chocolade als speculoos vinden hun ding. Als cadeau raden wij de La Semeuse Coffee Break Chocolate minis aan. Dit is een zak van 250gram met daarin een mengeling van melk en donkere mini-chocolade met koffie-crisps.

Hou je meer van subtiel smeltende chocolaatjes met een romige vulling van hazelnoten. Ook deze klassieker van Maître Truffout in de typische vorm van verschillende zeedieren kan een glimlach toveren bij jouw mama.

·  Proefpakket, geschenkpakket – Een origineel cadeau

Waarom niet de favoriete koffie van jouw mama? Of geef haar de kans om iets nieuws te proberen. Doe een geschenkpakket* of een proefpakket cadeau. Met onze proefpakketten geef je de kans om verschillende merken en soorten bonen te laten proeven. Naast proefpakketten koffiebonen, hebben wij ook A Modo Mio, Lavazza Blue en ESE-servings proefpakketten.

*Geschenkpakketten kunnen enkel in ons magazijn te Houthalen worden afgehaald.

← Vorige Volgende →